Pages

4 Mayıs 2014 Pazar

İngiltere Cambridge

4 Mayıs 2014 Pazar




Cambridge İngiltere’nin üniversiteler şehri... Bütün öğrencilerin hayallerini süsleyen Cambridge üniversitesi yemyeşil ve kocaman kampüsü ile sizi büyülemeye yetiyor. İlk etapta şehrin her yeri birbirine benziyor ve kaybolma riskiniz yüksek ancak kaybolarak daha iyi öğrenebileceğinizi söyleyebilirim. 
Genelde bütün evler en genç olanından bahsedecek olursa 100 ile 150 yıllık bir geçmişe sahip.. Etrafta sürekli birseyler okuyan ve spor yapan insanları görebilirsiniz. Şehrin havası sizi oksijen soludugunuza ikna ediyor. Çok temiz ve berrak bir havaya sahip olmasının yanı sıra bunda orada yaşayan insanların rolu çok büyük.. Nasıl derseniz eğer şöyle ki insanlar hava kirliliğine neden olmamak için bisiklet kullanıyor ve hatta çoğu yere yürüyerek gidiyorlar. Bunu yaşadıkları şehri daha guzel bır yer haline getirmek ve zarar vermemek ıcın yaptıklarını düşünecek olursak bence büyük fedâkarlık... 
Görebileceğiniz büyük yeşil alanların büyük bır kısmı college ve üniversite kampüsü şeklinde kullanıldıgı gibi ınsanların spor yapabılecekleri alanlarda oldukça fazla.. Cambridge’in en güzel yanı Cam Nehrinden tutunda şehrin her yerinde çok güzel resimler elde edebileceğiniz gibi doyasıya yürümek sizi daha canlı kılacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder

 
◄Copyright (c) İngiltere Dil Okulları by blogSPOT ►